Αθλητισμός|14.09.2022 10:23

Αντετοκούνμπο: «Είστε σαν οικογένεια για εμάς» - Το εντυπωσιακό giveaway με το δαχτυλίδι NBA

Newsroom

Την ήττα γνώρισε η Εθνική Ομάδα μπάσκετ από την Γερμανία στον προημιτελικό του Eurobasket 2022 με αποτέλεσμα να μείνει για ακόμα μία φορά εκτός διεκδίκησης μεταλλίων. Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει, η «Eπίσημη Αγαπημένη» με τις 6 νίκες που μετρούσε μέχρι και τον αγώνα με τους οικοδεσπότες Γερμανούς, η Εθνική δεν κατάφερε επουδενί να περιορίσει το κονσέρτο που έστησαν οι απίθανοι Γερμανοί πίσω από την γραμμή των 6,75 και γνώρισε την ήττα με 107 - 96.

Ωστόσο, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας της Εθνικής διοργανώνουν giveaway για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στο Eurobasket 2022.

Ειδικότερα, με ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσαν πως προσφέρουν ένα δαχτυλίδι των πρωταθλητών του NBA:
Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Είστε σαν οικογένεια για εμάς! Σταθήκατε περήφανοι στην ομάδα μας και φτάσαμε στο Final 8 στο Ευρωμπάσκετ 2022 Ένα δαχτυλίδι-δώρο από εμάς για να πούμε ευχαριστώ για όλη την αγάπη που έχουμε λάβει».

 

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Φυσικά δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που να έχει στεναχωρηθεί περισσότερο από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λύγισαν μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά η υγεία που εξέπεμπε αυτή η ομάδα, όπως και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της, δείχνουν ότι ο κύκλος αυτής της φουρνιάς παικτών δεν έχει κλείσει ακόμα.

Τι επόμενο ραντεβού της Εθνικής είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, έχοντας πάρει ήδη σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση μέσω των προκριματικών και για αυτή την διοργάνωση άλλωστε ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Όταν πέφτεις, πρέπει να σηκώνεσαι».

 

Ο κορυφαίος παίκτης και ηγέτης της ομάδας Γιάννης Αντετοκούνμπο, που παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τα αποδυτήρια καθώς αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ, έστειλε και εκείνος το δικό του μήνυμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο ο ίδιος αλλά και τα αδέρφια του, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Από κάτω το μόνο του σχόλιο ήταν η σημαία της Ελλάδας και μία γαλάζια καρδιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ευρωμπάσκετ 2022οικογένεια Αντετοκούνμποειδήσεις τώρα