Αθλητισμός|14.09.2022 14:00

Νέα μεταγραφή «βόμβα» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Χάμες Ροντρίγκες για να υπογράψει!

Newsroom

Μετά τον σούπερ σταρ Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός έχει στα σκαριά νέα μεταγραφική «βόμβα» καθώς ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κολομβιανό αστέρα Χάμες Ροντρίγκες! Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες...

Ο 31χρονος Κολομβιανός άσος, ο οποίος ανήκει στην Αλ Ραγιάν, το τελευταίο διάστημα αναζητούσε... διέξοδο για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει προταθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον. Οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία 24ωρα είχαν προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον σύλλογο του Κατάρ, όσο και με τον μεγαλοατζέντη του Χάμες, Ζόρζε Μέντες.

Καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Ο Κολομβιανός, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την αργεντίνικη Μπάνφιλντ, μετακόμισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο, προτού φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και αργότερα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ αγωνίστηκε και με την Έβερτον. Εν τέλει κατέληξε στο Κατάρ με ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο καθώς οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ!

Με δεδομένο, επίσης, ότι δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει συμβόλαιο, η απόκτησή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9, ημερομηνία κατά την οποία κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα. Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για να τελειώσουν με τη μεταγραφή. 

Στην Αλ Ραγιάν υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2021 και στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε 12 συμμετοχές και 4 γκολ.