Αθλητισμός|15.09.2022 21:37

Τραγωδία ο Ολυμπιακός! Διασύρθηκε απ' τη Φράιμπουργκ στο Γ. Καραϊσκάκης με 0-3

Newsroom

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μεταγραφές... αεροδρομίου αλλά επί του παρόντος δεν βλέπεται! Με τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες να παρακολουθούν απ' τις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, οι Ερυθρόλευκοι διασύρθηκαν απ' τη Φράιμπουργκ με 0-3 για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ήταν άκρως απογοητευτική σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου καθώς εμφανίστηκε δίχως σχέδιο, δίχως διάθεση, δίχως κίνητρο, δίχως ποδοσφαιρική λογική. Το απόλυτο τίποτα! Η Φράιμπουργκ κυριάρχησε απ' το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της στους ομίλους σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που γνώρισε τη δεύτερη ήττα του καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα κι απ' τη Ναντ, η οποία με τη σειρά της διασύρθηκε στην έδρα της Καραμπάκ με 3-0!

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες παρέμειναν στην ουρά της βαθμολογίας του ομίλου στο Europa League έχοντας το απόλυτο μηδέν και ελπίζουν ότι μετά το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Βικελίδης -και δεδομένου ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες- θα υπάρξει βελτίωση με την ενσωμάτωση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε έντεκα σερί ευρωπαϊκά ματς δίχως νίκη! Οι Πειραιώτες δεν έχουν νικήσει σε κανένα απ' τα οχτώ εφετινά τους παιχνίδια (οι δύο προκρίσεις ήρθαν μέσω των πέναλτι), ενώ ηττήθηκαν στα δύο περυσινά ματς με την Αταλάντα στα νοκ άουτ, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων. Έχουν απολογισμό πέντε ισοπαλίες, έξι ήττες και γκολ 8-20! 

Βαθμολογία

  1. Φράιμπουργκ 6
  2. Καραμπάκ 3
  3. Ναντ 3
  4. Ολυμπιακός 0

Γκολ απ' τα αποδυτήρια

Η Φράιμπουργκ έριξε απ' το πρώτο λεπτό προειδοποιητική βολή αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ανήμπορος να αποτρέψει αυτό που επρόκειτο να έρθει. Και στο 5' η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Γκρέγκοριτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά κι ο Χέφλερ έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει παθητικά και η Φράιμπουργκ έφτασε στο 0-2 σε ρυθμό... ρελαντί. Στο 25' ο Κιέρεχ πάσαρε μέσα στην περιοχή προς τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος κινήθηκε μεταξύ του Μπα και του Σισέ και σκόραρε με άνεση.

 

Η μοναδική στιγμή που ο Ολυμπιακός έδειξε σφυγμό ήταν στο 41' αρχικά με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ και τον Μπιέλ, οι οποίοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δύο αλλαγές για τους Πειραιώτες αλλά η τραγική εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Στο 52' η  Φράιμπουργκ έφτασε με άνεση στο 0-3 καθώς ο Γκίντερ έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας των Πειραιωτών. Εκεί ο Γκρέγκοριτς έκανε έξυπνη κίνηση, ξεμαρκαρίστηκε και εκτέλεσε για το 0-3 με εξουδετερωμένο τον Βατσλίκ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ρέτσος (46' Ρέαμπτσιουκ), Βρσάλικο (70' Άβιλα), Μπα, Σισέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Κούντε), Μπόουλερ (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62' Ελ Αραμπί), Ουί-Τζο.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιμπίλια (78' Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (67' Πέτερσεν), Γκρίφο (78' Κάιτελ), Κέρεχ (62' Γου Γέονγκ Τζέονγκ), Γκρέγκοριτς (63' Σάντε).

ΦράιμπουργκΟλυμπιακόςEuropa League