Αθλητισμός|15.09.2022 20:35

Ανακοινώθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες, συναντήθηκε με Μαρσέλο και είδε Ολυμπιακό με Φράιμπουργκ

Newsroom

Η δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» του Ολυμπιακού μετά τον Μαρσέλο ολοκληρώθηκε καθώς ο Χάμες Ροντρίγκες ανακοινώθηκε απ' τους Ερυθρόλευκους. Ο Κολομβιανός πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Εκεί έσμιξε και πάλι με τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία. Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Πειραιωτών μόλις τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του στο Λιμάνι. Ο 31χρονος άσος αποκτήθηκε τελικά ως ελεύθερος καθώς έμεινε ελεύθερος απ' την Αλ-Ραγιάν του Κατάρ.

Μιλώντας στην Cosmote TV δεν έκρυψε τη χαρά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στη ζωή μου και την καριέρα μου. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη, ήταν καλή». Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ακολουθήσει κι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την έλευση του ίδιου και του Μαρσέλο, απάντησε με χιούμορ: «Δεν ξέρω, μπορεί»...

ΜαρσέλοΧάμες ΡοντρίγκεςΟλυμπιακός