Αθλητισμός|17.09.2022 22:20

Super League: Όλα μηδέν για Ατρόμητο και Λαμία στο Περιστέρι

Newsroom

Στο μηδέν κόλλησαν ο Ατρόμητος και η Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου για την 5η αγωνιστική της Super League. Μία εβδομάδα μετά την εμφατική του νίκη στη Νίκαια επί του Ιωνικού (4-1), οι Περιστεριώτες έμειναν στο 0-0 με τη Λαμία, που είχε ευκαιρίες πάντως για να πάρει την πρώτη εφετινή νίκη της, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Λαμία συγκέντρωσε τον τρίτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα των τριών ισοπαλίων που έχει αποσπάσει, ενώ ο Ατρόμητος που προερχόταν απ' την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού με 4-1, γκέλαρε για δεύτερη φορά στην έδρα του μετά την ισοπαλία και με τον Παναιτωλικό.

Ισοπαλία στα δοκάρια

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Κλωναρίδη, ενώ η Λαμία στην πρώτη της οργανωμένη προσπάθεια έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 32΄ με τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 47' με κεφαλιά.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το φινάλε, έστω κι αν το θέαμα δεν ήταν συναρπαστικό. Μάλιστα η αναμέτρηση έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από φάουλ του Γκονζάλες η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν πέρασε τη γραμμή παρά τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων!

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαίας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κουέν, Φριντζόνσον (79΄ Μουνίθ), Ρομπάιγ (88΄ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (62΄ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62΄ Ροτάριου).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Μανούσος (58΄ Ασκόφκσι), Ντε Βινσέντι (58΄ Γιακουμάκης), Σλίβκα (78΄ Τσούκαλος - 90΄+3 Πάρης Μπάμπης), Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκοράνοβ, Τσιλούλης, Κορνέζος.

SuperLeagueΑτρόμητοςΛαμία ΠΑΕ