Αθλητισμός|18.09.2022 19:52

Super League: Κόλλησαν στην ισοπαλία και παρέμειναν χωρίς νίκη Λεβαδειακός και Αστέρας

Newsroom

Ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης κόλλησαν στο 1-1 και παρέμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα της Αρκαδίας έφτασε τις τέσσερις ισοπαλίες, ενώ οι Βοιωτοί που έπαιξαν για πρώτη φορά εφέτος στην έδρα τους -έπειτα από τέσσερα σερί ματς εκτός έδρας λόγω έργων στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς- έπιασαν τους δύο βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα αλλά σταδιακά ο Λεβαδειακός άρχισε να παίρνει τον έλεγχο. Μάλιστα άγγιξε το γκολ στο 40' με τον Δούμτσιο, ο οποίος μολονότι απέφυγε τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ του Λεβαδειακού. Στο 48' ο Μουτίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Λιάγκας με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Γρήγορα όμως ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίσια καθώς ο Πέπε Καστάνιο ισοφάρισε (1-1) στο 54' μετά από ασίστ «πάρε-βάλε» του Μπαρτόλο.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν απειλητικές προϋποθέσεις, ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 80' με τον Τσιριγώτη και στο 83' με τον Χάμοντ αλλά τελικά το παιχνίδι παρέμεινε μέχρι τέλους κολλημένο στο 1-1.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Μεχία (60' Τσιριγώτης), Λιάγκος, Βινίσιους, Κωνσταντινίδης, Παναγιώτου (89' Μπαχανάκ), Μουτίνιο (69' Σκβάρκα), Μπελμόντ, Λούα Λούα (89' Ρέτζις), Δούμτσιος (60' Βρακάς).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46' Μπαρτόλο), Μπερτόλιο (74' Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46' Γκαρντάβσκι), Μπενίτο (59' Κρέσπι).

ΛεβαδειακόςSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης