Αθλητισμός|18.09.2022 23:00

Super League: Ο Βόλος νίκησε εύκολα τον Ιωνικό και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό!

Newsroom

Τη δεύτερη νίκη του στη Super League πανηγύρισε ο Βόλος επικρατώντας με ευκολία του Ιωνικού με 2-0 στο Πανθεσσαλικό. Οι Οζέγκοβιτς και Λούνα «καθάρισαν» για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη κι αναρριχήθηκε στη βαθμολογία, πιάνοντας τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο στους οχτώ βαθμούς. Αντιθέτως, η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό σε πέντε αγωνιστικές.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 15’. Ο Μεζκίθα πάτησε στην περιοχή, πάσαρε προς τον Οζέγκοβιτς κι ο Σέρβος με κοντινή προβολή στην κίνηση πέτυχε το 1-0 για τον Βόλο σκοράροντας μάλιστα για δεύτερο σερί ματς.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να απαντήσει και στο 22’ από το μακρινό σουτ του Μίλο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι ο Μύγας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Με υπόδειξη του VAR, όμως, το γκολ των Νικαιωτών δεν μέτρησε, διότι ο Μύγας ήταν οφσάιντ, όταν υποδέχθηκε την μπάλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έδειξε την ίδια σοβαρότητα κι έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 54’ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Λούνα, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Χουτεσιώτη, κάνοντας το 2-0.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεζκίδα (65’ Β. Φερνάντεθ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (80’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90’ Κούτσιας).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (81’ Οφόσου), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μίλο (49’ Ν. Ιωαννίδης), Κάνιας, Βαλεριάνος (73’ Μασάς), Φαντιγκά (74’ Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΙωνικός Νικαίας