Αθλητισμός|20.09.2022 11:02

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μυθική φωτογραφία με τους θρυλικούς Φέντερερ και Μποργκ!

Newsroom

Μπορεί ακόμα να μην έχει πανηγυρίσει το πολυπόθητο πρώτο Grand Slam αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει το όνειρό του στο τένις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει μπει στην ελίτ του παγκόσμιου τένις καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων της νέας γενιάς του αθλήματος, κυκλοφορεί και συναναστρέφεται με τους σπουδαιότερους που πέρασαν ποτέ απ' τα κορτ. Κι αν μη τι άλλο αποτελεί μια μεγάλη νίκη κι έναν... τίτλο τιμής για τον 23χρονο. 

Η φωτογραφία που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Μια selfie με τη ζωντανή ιστορία του τένις, μια σέλφι με τους καλύτερους όλων των εποχών. Μετά την επιστροφή του απ' την Τύνιδα όπου έπαιξε με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Λονδίνο για το πολυαναμενόμενο Laver Cup, όπου ο Ρότζερ Φέντερερ θα κλείσει τη μυθική καριέρα του.

Ο Στέφανος θα πάρει μέρος με την ομάδα της Ευρώπης έχοντας στο πλευρό του, τους Big 3, Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, τον τέταρτο κορυφαίο της τελευταίας δεκαετίας Άντι Μάρεϊ και τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούντ ενώ θα έχει προπονητή τον θρυλικό Σουηδό Μπιορν Μποργκ.

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης στην O2 Arena, ο Τσιτσιπάς έβγαλε μια selfie που... ζυγίζει τόνους τένις. Πόζαρε έχοντας δίπλα του τους δύο κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών: τον Φέντερερ και τον Μποργκ. Μάλιστα έκανε κι ένα λογοπαίγνιο με τα ονόματα των τριών γράφοντας: Fedeborgipas!

Laver CupΜπιορν ΜποργκΡότζερ ΦέντερερΣτέφανος Τσιτσιπάς