Αθλητισμός|20.09.2022 18:27
Formula 1: Με 24 αγώνες το πρωτάθλημα του 2023 - Επιστρέφει η Κίνα - Το επίσημο καλεντάρι
NewsroomΤην ώρα που κορυφώνεται η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου για το 2022 στο πρωτάθλημα της Formula 1, η FIA οριστικοποίησε το καλεντάρι για το 2023. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο 24 αγώνων που θα αρχίσει στις 5 Μαρτίου στο Μπαχρέιν και θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Αμπου Ντάμπι.
Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν διεξήχθη πρωτάθλημα 24 αγώνων, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ καθώς προστέθηκε στο πρόγραμμα και τρίτος αγώνας στις ΗΠΑ. Μετά το Μαϊάμι και το Όστιν, θα φιλοξενηθεί γκραν πρι και στο Λας Βέγκας. Επίσης, επιστρέφει η Κίνα στο πρόγραμμα όπως και το Κατάρ, ενώ απουσιάζει το γαλλικό γκραν πρι. Αντιθέτως, παρά τη φημολογία το ιστορικό Σπα, η πίστα του Βελγίου διατηρήθηκε στο καλεντάρι.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»