Αθλητισμός|20.09.2022 22:11

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει 3,5 εκατ. ανά ποστ στο Instagram - Ποιοι τον ακολουθούν και τι ποσά λαμβάνουν

Newsroom

Μπορεί οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην είναι στο καλύτερο σημείο και το καλοκαίρι του Πορτογάλου σούπερ σταρ να ήταν έντονα προβληματικό με τον ίδιο να προσπαθεί απελπισμένα να φύγει από το Ολντ Τράφορντ και να βρει ομάδα που να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκοντας μόνο κλειστές πόρτες μπροστά του, όμως παραμένει ο αδιαμφισβήτητος Μίδας του Instagram.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Nielsen Pro, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προηγείται του Λιονέλ Μέσι, του Νεϊμάρ και του Κιλιάν Εμπαπέ ως ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Instagram λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που απέχει λίγους μόνο μήνες. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει καταγράψει 47% αύξηση σε ακολούθους τον τελευταίο χρόνο. Κατά μέσο όρο, κάθε του ποστ κοστολογείται περισσότερο από 3,5 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Η επιθετική τριάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ, κατατάσσονται στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα πίσω από τον Ρονάλντο, με μέσο όρο πάνω από 1 εκατ. δολάρια ανά ανάρτηση. Ο Αργεντινός μάλιστα λαμβάνει πάνω από 2,6. Ο Ρονάλντο έχει συνολικά 480 εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ ο Μέσι ακολουθείται από 360 εκατομμύρια ανθρώπους - αύξηση που φτάνει στο 38% τον τελευταίο χρόνο-.

Από τους 10 κορυφαίους παίκτες, ο Βραζιλιάνος Βινίσιους είχε τη μεγαλύτερη αύξηση στους ακολούθους του από οποιονδήποτε παίκτη με αύξηση 90%, έχοντας σκοράρει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Champions League για τη Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Λίβερπουλ.

Ο Νγκολό Καντέ της Γαλλίας βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας και έχει το υψηλότερο engagement από κάθε παίκτη στο top 10 με τις αναρτήσεις του, με 11%.

Ο συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζάντον Σάντσο, είναι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή, ενώ ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα είναι το αστέρι που είδε τη μεγαλύτερη αύξηση σε ακολούθους (5.165%).

Εν τω μεταξύ, η Γαλλία είναι πιθανότατα η ομάδα με τη μεγαλύτερη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, με 11,7 εκατομμύρια followers στην επίσημη σελίδα της.

Ξεπερνά δηλαδή την Βραζιλία και την Πορτογαλία, οι οποίες έχουν 11,3 εκατομμύρια και 10,3 εκατομμύρια αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 86% των οπαδών της Πορτογαλίας ζουν εκτός της ευρωπαϊκής χώρας.

Η Αγγλία είναι τέταρτη με 8,5 εκατομμύρια followers. Από τους παίκτες τους, ο εξτρέμ Σάντσο έχει τη μεγαλύτερη επιρροή - έχει 8,9 εκατομμύρια followers, μια αύξηση 21% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ έχει ένα υγιές ποσοστό εμπλοκής 8% στις αναρτήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

χρήματαΛιονέλ ΜέσιinstagramΚριστιάνο Ρονάλντοειδήσεις τώρα