Αθλητισμός|21.09.2022 19:00

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πολωνού Ματέους Πονίτκα ο Παναθηναϊκός

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αστεριού της Εθνικής Πολωνίας, Ματέους Πονίτκα, ο οποίος διέπρεψε στο πρόσφατο Eurobasket.

Πονίτκα και Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε συμφωνία, χωρίς ωστόσο ακόμα όμως να έχουν πέσει υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία του Τριφυλλιού και με τη Ρέτζιο Εμίλια με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο τριών μηνών. Μάλιστα, ο Πολωνός άσος έχει ενημερώσει τον ιταλικό σύλλογο πως δεν θα μεταβεί στην Ιταλία, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι το deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρέτζιο Εμίλια, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να συνεχίζονται και να είναι μάλιστα σε πολύ καλό δρόμο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Ο Πονίτκα πραγματοποίησε εξαιρετικό Eurobasket και ο Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Αργύρη Πεδουλάκη επιθυμούν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στις θέσεις «2» και «3». Ο Πολωνός άσος ήταν ο πρωταγωνιστής για την εθνική της χώρας του, που τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας κατά μέσο όρο 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα και 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς, κάνοντας τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση.

ΠαναθηναϊκόςEuroleague