Αθλητισμός|21.09.2022 22:40

Τέταρτη ομάδα αλλάζει προπονητή στη Super League: Τέλος ο Ταουσιάνης απ' τον Λεβαδειακό, φαβορί ο Βέλιτς

Newsroom

Προτού φύγει ο Σεπτέμβριος ήδη έχουν γίνει τέσσερις οι ομάδες που έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή στη Super League. Μετά τον Ολυμπιακό, τον Βόλο και τον Άρη, ήρθε η σειρά και του Λεβαδειακού για αλλαγή στο τιμόνι της ομάδας. Ο Γιάννης Ταουσιάνης αποτελεί παρελθόν απ' την ομάδα της Βοιωτίας που βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου. Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί, ήδη έχει γίνει κρούση στον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος προπονεί τον Παναθηναϊκό Β. και είναι πολύ πιθανό να παραιτηθεί προκειμένου να συνεχίσει σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

Την αρχή έκανε ο Μαρτίνς, ο οποίος αποχώρησε προτού αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησαν ο Τανσό του Βόλου αμέσως μετά την πρεμιέρα, ο Μπούργος μετά την ήττα του Άρη απ' τον Παναιτωλικό, ο Κορμπεράν που δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δίμηνο και τώρα ο Ταουσιάνης, ο οποίος ήταν ο κόουτς που επανέφερε τον Λεβαδειακό στη Super League.

Ο Λεβαδειακός έκανε αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε τέσσερα ματς εκτός έδρας λόγω έργων στην έδρα της ομάδας.

ΛεβαδειακόςSuperLeague