Αθλητισμός|22.09.2022 10:29

Σκάνδαλο στο ΝΒΑ: Ο προπονητής Ίμε Ουντόκα σύναψε σχέση με υπάλληλο των Σέλτικς και η ομάδα θα τον τιμωρήσει αυστηρά!

Newsroom

Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στον μαγικό κόσμο του NBA καθώς ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς Ίμε Ουντόκα έχει συνάψει σχέση με μια υπάλληλο της ομάδας και απειλείται με βαριά τιμωρία απ' την ομάδα του! Προφανώς ο έρωτας δεν είναι απαγορευτικός στην κοινωνία του ΝΒΑ, ιδίως αφού επρόκειτο για μια αμφίδρομη σχέση, όμως, στον οργανισμό των Σέλτικς φαίνεται πως οι κανονισμοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε τέτοια ζητήματα.

Το γεγονός ότι υπάρχει ειδική αναφορά στον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου που απαγορεύει τη σύναψη σχέσεων μεταξύ εργαζομένων καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Ουντόκα, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του ως head coach στους Κέλτες έχοντας μάλιστα οδηγήσει την ομάδα του την περασμένη σεζόν ως «ρούκι» στον τελικό του πρωταθλήματος (απέκλεισε στους ημιτελικούς της Ανατολής τους προηγούμενους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς), κινδυνεύει με βαριά καμπάνα καθώς ο κανονισμός αναφέρει ότι στον παραβάτη επιβάλλεται αποκλεισμός από κάποιους αγώνες αλλά και πρόστιμο. Το ESPN που έκανε την αποκάλυψη θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρξει βαριά τιμωρία με αποκλεισμό, ενδεχομένως ακόμα και για μια ολόκληρη σεζόν! Ωστόσο τονίζεται ότι δεν τίθεται θέμα απόλυσης.

Το γεγονός πάντως ότι πρόκειται για τον head coach περιπλέκει αρκετά τα πράγματα στους Σέλτικς καθώς είναι ο επικεφαλής της ομάδας και εφόσον τιμωρηθεί για ένα τέτοιο ζήτημα, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί τιμωρίας, τότε το πιθανότερο είναι να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή ο βοηθός του Τζο Ματσούλα.

σκάνδαλοNBAΜπόστον Σέλτικς