Αθλητισμός|22.09.2022 23:39

Η σύγχρονη ιστορία του τένις σε μια φωτογραφία: Οι Big 4 βγάζουν selfie στον Τάμεση

Newsroom

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ στην ίδια φωτογραφία! Πόσο τένις να χωρέσει σε μία selfie; Λίγο πριν από το κύκνειο άσμα του σπουδαίου Φέντερερ στο Laver Cup, οι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες των τελευταίων δύο δεκαετιών, οι αποκαλούμενοι Big 4, φόρεσαν τα σμόκιν τους, πήγαν για δείπνο στον Τάμεση κι έβγαλαν μια μεγάλη selfie που ισοδυναμεί με 66 τίτλους Grand Slam!

Με φόντο την Tower Bridge και λίγο πριν από την έναρξη του Laver Cup όπου και οι τέσσερις θα παίξουν με την Team Europe στην τελευταία επίσημη παρουσία του Φέντερερ στο tour, ο Ελβετός έβγαλε μια ιστορική selfie με τους μεγαλύτερους αντιπάλους στο κορτ αλλά και καλούς φίλους έξω απ' αυτό. Άλλωστε ένας λόγος που οι τέσσερίς τους διατηρούν καλές σχέσεις είναι ο σπουδαίος Ελβετός και το γεγονός ότι ουδέποτε προκάλεσε τους αντιπάλους του, είτε με λόγια είτε με πράξεις μέσα κι έξω απ' το γήπεδο. Έδινε πάντοτε το καλό παράδειγμα κι ήταν ένας τζέντλεμαν, τον οποίο είχαν ως πρότυπο συμπεριφοράς οι υπόλοιποι.

Ο Ελβετός ανέβασε στα social media την ιστορική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι τέσσερις τους φορώντας μαύρο κοστούμι και παπιγιόν μέσα σε σκάφος στον Τάμεση και με φόντο την Tower Bridge. «Πηγαίνοντας για δείπνο μαζί με μερικούς φίλους» έγραψε ο Φέντερερ...

Το Laver Cup αρχίζει την Παρασκευή (23/9) στις 15.00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Κάσπερ Ρουντ με τον Τζακ Σοκ. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που θα αρχίσει γύρω στις 17.00, ενώ το βράδυ θα γίνουν τα παιχνίδια του Άντι Μάρει με τον Αλεξ ντε ΜΙνάρ (21.00) και φυσικά το κορυφαίο event: το διπλό του Ρότζερ Φέντερερ μαζί με τον Ράφα Ναδάλ κόντρα στους Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιαφό στο τελευταίο ματς της καριέρας του σπουδαίου Ελβετού. Όλοι οι αγώνες του Laver Cup θα μεταδοθούν από το Eurosport.

Ράφαελ ΝαδάλΆντι ΜάρεϊΤένιςLaver CupΝόβακ ΤζόκοβιτςΡότζερ Φέντερερ