Αθλητισμός|19.02.2019 13:41

Ενωμένος ο Άρης στο πλευρό του «Μητσάρα» - Παρών και ο Γκάλης

Θοδωρής Φελάνης

Χαρακτήρα παναρειανού καλέσματος απέκτησε το αυριανό (20/2) φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ. στο Αλεξάνδρειο μεταξύ της αντρικής ομάδας του Άρη και του Ερμή Λαγκαδά με στόχο την οικονομική ενίσχυση ενός 24χρονου οπαδού των κιτρίνων.

Το «παρών» μεταξύ άλλων θα δώσει κι ο Νίκος Γκάλης, που συγκινήθηκε από την μάχη ζωής που δίνει τα τελευταία δυο χρόνια ο Δημήτρης, (ο οποίος ενεπλάκη ως συνεπιβάτης σε αυτοκινητικό  ατύχημα),δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων.

Σχεδόν σε κάθε εντός αλλά και εκτός έδρας παιχνίδι οπαδοί του Άρη αναρτούν πανό στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στον Δημήτρη ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Λαγκαδά («σε περιμένουμε Μητσάρα μαχητή») με στόχο να του δώσουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του. 

«Ο Δημήτρης βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Τα έξοδα είναι πολλά και ο ασφαλιστικός φορέας ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να καταβάλλει το κόστος», εξηγούν στον Άρη για το πρόβλημα που ανέκυψε. Έξω από το Αλεξάνδρειο αύριο θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης από 5 ευρώ.

ΑρηςΝίκος Γκάληςμπάσκετ