Αθλητισμός|25.09.2022 18:56

Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών κατά τη διάρκεια αγώνα στο Nascar!

Newsroom

Ένας αγώνας στο Nascar μετατράπηκε σε πυγμαχική αναμέτρηση καθώς ο οδηγός Άντριου Γκρέιντι έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε με γροθιές σε αντίπαλό του λόγω σύγκρουσης των οχημάτων τους στην πίστα!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Martinsville ValleyStar Credit Union 300 στις ΗΠΑ. Ο Γκρέιντι και ο Κάλιχαν είχαν μια σύγκρουση και ο πρώτος έγινε έξω φρενών. Κατέβηκε απ' το αυτοκίνητό του κι άρχισε να χτυπά με μανία τον έτερο οδηγό, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο όχημά του.

Ο Γκρέιντι ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που τον έκανε έξαλλο ήταν μια απρεπή χειρονομία του Κάλιχαν. Και όπως δήλωσε αργότερα μιμήθηκε τον διάσημο πυγμάχο Μάικ Τάισον! «Λοιπόν, ξεκίνησα να κάνω τον Μάικ Τάισον στο κεφάλι του. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν εντάξει. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ γρήγορο, αλλά έχεις αυτούς τους ανόητους που έρχονται εδώ και τρέχουν μαζί μας. Δεν είναι δουλειά τους να οδηγούν ένα μοντέλο λιγότερο αποδοτικό από ένα χλοοκοπτικό. Όταν καταστρέφεις έναν άντρα, μπορείς να πάρεις έναν ενήλικο άντρα» δήλωσε ο Γκρέιντι.

Από την πλευρά του, ο Κάλιχαν υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά παλεύουμε για τη ζωή μας εκεί έξω. Οπότε απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω».

NASCAR