Αθλητισμός|19.02.2019 15:49

Τα highlights του ΝΒΑ τώρα και μέσω Facebook watch

Newsroom

To NBA ήρθε σε συμφωνία με το Facebook Watch, έτσι ώστε να παρουσιάζονται οι περιλήψεις των αγώνων πρωταθλήματος, όπως επίσης και αυτών της WNBA, της G League και της NBA 2K League. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι όροι της συγκεκριμένη συμφωνίας.

Ακόμη το NBA θα διοργανώνει μία εβδομαδιαία γιορτή στο Facebook, και θα επιτρέπει σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν, βλέποντας περιλήψεις παιχνιδιών και βίντεο σε real time.

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», ανέφερε σε δηλώσεις της η Ντέβι Μαχαντέβια, που είναι αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ. Ακόμη ο αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο NBA, Σαμ Φάρμπερ υπογράμμισε ότι «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

FacebookNBA