Αθλητισμός|29.09.2022 09:42

Παίρνει Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός - Τελειώνει εντός της ημέρας η μεταγραφή

Newsroom

Το... φλερτ που υπήρξε κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου μεταξύ Ολυμπιακού και Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετουσιώνεται σε... γάμο. Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι ο εκλεκτός των Ερυθρόλευκων προκειμένου να καλυφθεί η θέση του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για 2-3 μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο στη διάρκεια του αγώνα της Τσεχίας με την Ελβετία.

Στον Ολυμπιακό που μέχρι πρότινος αμφιταλαντεύονταν για το αν θα αποκτήσουν ή όχι τερματοφύλακα, δεν είχαν άλλο δρόμο μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ κι αφού εξέτασαν και την περίπτωση του Όργιαν Νίλαντ, κατέληξαν στην περίπτωση του διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα καθώς εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και πως θα είναι άμεσα ετοιμοπόλεμος.

Ο Πασχαλάκης που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στις αρχές του καλοκαιριού, θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, που έχει προθεσμία για να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη μέχρι την Παρασκευή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος γκολκίπερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ως νεαρός ο Πασχαλάκης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα, πέρασε απ' τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Έπαιξε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Κερύνεια, Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα, προτού πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017. Κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019 και τρία κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Αλέξανδρος ΠασχαλάκηςΟλυμπιακός