Αθλητισμός|01.10.2022 21:30

Super League: Το γκολ του Μποάκιε χάρισε στη Λαμία την πρώτη νίκη στη σεζόν

Newsroom

Έκανε... σεφτέ στις νίκες η Λαμία καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του συλλόγου της Βοιωτίας και ξεκόλλησε απ' την ουρά της βαθμολογίας της Super League καθώς έφτασε τους έξι βαθμούς σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που έχει μόλις δύο.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο στο α' ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν καταγράφηκε ούτε... μισή καλή φάση. Στο δεύτερο 45λεπτο η Λαμία παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη και έφτασε στην επίτευξη ενός γκολ στο 61'. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες εντός περιοχής, ο Μποάκιε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Λεβαδειακός, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον Γιάσμινκο Βέλιτς, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες της Λαμίας να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Λαμία: Σαράνοβ, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες (58' Ασκόβσκι, 93' Μπενίτες Όλιβερ), Σλίβκα (58' Ντε Βινσέντι), Τσιλούλης, Μποάκιε (71' Μανούσος)

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βήχος (71' Παναγιώτου), Μπελόντ, Μεχία (75' Τορό), Βρακάς, Σκράβκα (63' Νίκας), Μουτίνιο, Δούμτσιος (75' Τσιριγώτης)

Λαμία ΠΑΕΛεβαδειακόςSuperLeague