Αθλητισμός|02.10.2022 17:58

Με διπλό χτύπημα Μπακαμπού ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στην επιστροφή του Μίτσελ

Newsroom

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού χτύπησε δύο φορές και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην επανεμφάνιση του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου στο Γ. Καραϊσκάκης και μπορούν να ελπίζουν ότι η άφιξη του Ισπανού κόουτς θα φέρει θετική αύρα και καλά αποτελέσματα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ήταν απειλητικός απ' το ξεκίνημα του ματς κυρίως από στατικές φάσεις με τον Σισέ, ο οποίος είχε δύο καλές κεφαλιές στο 5' και το 13'. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, δυσκολεύοντας τους Ερυθρόλευκους που ωστόσο βρήκαν τη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν στο 38'. Οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ροτάριου αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός στο 39' έχει ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μασούρα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη σε τετ α τετ. Τελικά η λύτρωση ήρθε για την ομάδα του Μίτσελ και πάλι απ' την άσπρη βούλα. Ο Κιβρακίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπακαμπού, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0 στο 45'+2. Ήταν το πρώτο γκολ του Κονγκολέζου επιθετικού με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Ρομπάιγ είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Ατρόμητο αλλά ο Τζολάκης αντέδρασε εξαιρετικά αποκρούοντας την κεφαλιά. Κι αφού απέφυγε την ψυχρολουσία της ισοφάρισης, οι Πειραιώτες πάτησαν... γκάζι στο β' ημίχρονο και καθάρισαν το παιχνίδι στο 68' και πάλι με τον Μπακαμπού έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (90' Σαμασέκου), Βρουσάι (63' Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (46' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (83' Μαυρομάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (81' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (82' Τζαβίδας), Ροτάριου (70' Μουνίθ), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

ΟλυμπιακόςΑτρόμητοςSuperLeague