Αθλητισμός|03.10.2022 20:27

Super League: Πάρτι του Παναιτωλικού στα Γιάννενα με χατ-τρικ του Καρέλη

Newsroom

Πάρτι έστησε ο Παναιτωλικός στα Ιωαννίνα, όπου διέλυσε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1! Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η ομάδα του Αγρινίου ήταν καταιγιστική κι έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση.

Ο Παναιτωλικός έφτασε τους δέκα βαθμούς κι έπιασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τον Άρη με την τρίτη εφετινή νίκη και τη δεύτερη μακριά από την έδρα του, απέναντι στους Γιαννιώτες που παρέμειναν κολλημένοι στους τέσσερις βαθμούς.

Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καθώς προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7' με τον Μόρσεϊ, ενώ στο 25' ο Καρέλης πλάσαρε από κοντά γράφοντας το 2-0. Παρά τη μείωση του σκορ απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο 34', και αφού οι γηπεδούχοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός τελείωσε το παιχνίδι με ακόμα δύο γκολ του Καρέλη στο 71' και το 87' διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ο Κρητικός επιθετικός έφτασε τα έξι γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (59΄ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81΄ Λώλης), Μέντες (81΄ Μπάλαν), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72΄ Παμλίδης).

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85΄ , Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80΄ Φλόρες), Ντίας (59΄ Μάρτσενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄ Κολοβός), Μόρσεϊ (59΄ Νταγκό), Καρέλης.

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΠαναιτωλικός