Ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του 19χρονου Νάρντι ο Στέφανος Τσιτσιπάς
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπας δυσκολεύτηκε αλλά λύγισε τον ανερχόμενο Λούκα Νάρντι και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Astana Open (ATP 500). Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και πήρε τη νίκη επί του 19χρονου Ιταλού (νούμερο 152) με 7-6(2), 7-6(3), για να κλείσει θέση στην οκτάδα μιας ακόμα διοργάνωσης, όπου περιμένει έναν εκ των Χούμπερτ Χούρκατς, Αλεξάντερ Μπούμπλικ.
Ο Νάρντι ήταν εξαιρετικός κι έβαλε δύσκολα στον Τσιτσιπά, ο οποίος όμως ήταν εξαιρετικός στα δύο τάι μπρέικ φτάνοντας στην πρόκριση μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά. Έκανε ένα σημαντικό βήμα για τον πρώτο τίτλο του σε 500άρι τουρνουά, όπου μέχρι τώρα μετράει οκτώ ήττες σε ισάριθμους τελικούς! Το θετικό για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι πως ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος θα βρισκόταν στον δρόμο του στον ημιτελικό, αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι προημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (7/10).
- Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας: Νέο ηχηρό καμπανάκι για το «Ελ. Βενιζέλος» - Ξανά εκτός λειτουργίας δύο στα τρία ραντάρ
- Νέο πόρισμα «καίει» τον Χιλετζάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Στο μικροσκόπιο και η σύζυγός του
- Σύλληψη «βόμβα» για την υπόθεση Έπσταϊν - Υπό κράτηση ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές