Αθλητισμός|07.10.2022 12:10

Euroleague: Ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός με δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη

Newsroom

H Euroleague άνοιξε την αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (6/10) με τα πρώτα άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρεμιέρας. Στο μενού της δεύτερης μέρας ξεχωρίζει το ματς (21.30, Novasports Prime) του Ολυμπιακού στο Παλαού Μπλαουγκράνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα σε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Τα παιχνίδια της ημέρας στην Euroleague

  • Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας (20.30, Novasports 4)
  • Άλμπα Βερολίνου - Παρτίζαν (21.00, Novasports Start)
  • Βίρτους Μπολόνια - Μονακό (21.30, Novasports 5)
  • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (21.30, Novasports Prime)

Οι Ερυθρόλευκοι έρχονται με φόρα και με καλή ψυχολογία λόγω της κατάκτησης του Super Cup στην Ελλάδα, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού και θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και τις νίκες. Ο βαθμός δυσκολίας όμως για το παιχνίδι της Euroleague είναι υψηλός απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που στοχεύει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Euroleague. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Ολυμπιακό που θέλει να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη με την περυσινή φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι το Final 4. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια για την ACB. Ο Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει στους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς, όμως οι Καταλανοί ποντάρουν στην έδρα και στο γεμάτο ρόστερ τους για να φτάσουν στη νίκη.

ΜπαρτσελόναΟλυμπιακόςEuroleague