Αποθέωση για Σάμαρη απ' τους οπαδούς της Μπενφίκα στο Ντα Λουζ - Δάκρυσε ο Έλληνας χαφ της Ρίο Άβε
NewsroomΟ Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψε ως αντίπαλος της Μπενφίκα στο Ντα Λουζ αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ρίο Άβε και γνώρισε την αποθέωση απ' το κοινό των Αετών της Λισαβόνας.
Ο 33χρονος Έλληνας μέσος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα επί μια επταετία απ' το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2021 (έπαιξε περισσότερα από 170 ματς) γύρισε στο Ντα Λουζ ως παίκτης της Ρίο Άβε. Και η στιγμή που έγινε αλλαγή απ' τον προπονητή του στο 66' είναι βέβαιο πως θα του μείνει αξέχαστη. Ο Σάμαρης αποθεώθηκε απ' τους φίλους της Μπενφίκα με ένα μαζικό και καθολικό χειροκρότημα. Ο ίδιος ανταπέδωσε το χειροκρότημα στο κοινό που εκτίμησε την προσφορά του στην ομάδα αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Έλληνας άσος ήταν φανερά συγκινημένος κατά την έξοδό του απ' τον αγωνιστικό χώρο.
- Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Τα ανύπαρκτα μέτρα για την νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν – Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
- Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης- Μακρόν - Χριστοδουλίδης
- ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση – Οι αιχμές και η παρότρυνση