Αθλητισμός|09.10.2022 18:38

Ικέρ Κασίγιας: «Ελπίζω ότι θα με σεβαστείτε. Είμαι γκέι» - Χακάρισμα το περίεργο coming out στο Twitter

Newsroom

Μία περίεργη ανάρτηση του Ικέρ Κασίγιας στο Twitter, στην οποία δήλωνε γκέι και ζητούσε τον σεβασμό των followers του ήταν ο λόγος να γίνει viral ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Κυριακής (9/10).

«Ελπίζω ότι θα με σεβαστείτε. Είμαι γκέι», φέρεται να έγραψε ο ποδοσφαιριστής στην ανάρτηση η οποία κατέβηκε δύο ώρες αργότερα ενώ, στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό του. Ο Κασίγιας ήταν παντρεμένος με την αθλητικογράφο Σάρα Καρμπονέρο για πέντε χρόνια, μέχρι τον Μάρτιο του 2021, ενώ μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά.

Η ανάρτηση του Κασίγιας, σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο AS, υπήρξε φάρσα – απάντηση στις φήμες για τη σχέση του με την ισπανίδα ηθοποιό Αλεχάντρα Ονιέβα. Μετά το tweet ο 41χρονος αθλητής έλαβε κύμα υποστήριξης χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των υποστηρικτών του «coming out» του και ο πρώην συμπαίκτης του, Κάρλες Πουγιόλ. Ο Αυστραλός ποδοσφαιριστής Τζος Καβάλο, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε ότι είναι γκέι πήρε θέση γράφοντας στο Twitter: «Είναι απογοητευτικό ο Ικέρ Κασίγιας και ο Κάρλες Πουγιόλ να αστειεύονται και να κοροϊδεύουν το coming out στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι που κάθε ΛΟΑΤΚΙ άτομο πρέπει να περάσει. Το να βλέπω τα πρότυπά μου και τους θρύλους του αθλήματος να κάνουν πλάκα με την κοινότητά μου είναι πέρα για πέρα ασεβές».

«Ο λογαριασμός παραβιάστηκε. Ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» - Το tweet απάντηση

Ο Κασίγιας επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, αυτή τη φορά, ζητώντας συγγνώμη. «Ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε. Ευτυχώς, όλα είναι εντάξει. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μου και φυσικά, ακόμα περισσότερο προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», έγραψε. 

Ο Κασίγιας, μεταξύ 2004 και 2008, έβγαινε με τη νικήτρια ενός διαγωνισμού ομορφιάς, Εύα Γκονζάλεζ. Αμέσως μετά τον χωρισμό τους, ο Κασίγιας άρχισε να βγαίνει με την Καρμπονέρο. Μετά τον θρίαμβο της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, ο τερματοφύλακας φίλησε on camera τη δημοσιογράφο ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Ο πρώτος γιος του ζευγαριού, ο 8χρονος σήμερα Μάρτιν, γεννήθηκε στη Μαδρίτη τον Ιανουάριο του 2014. Τον Νοέμβριο του επόμενου έτους, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το δεύτερο παιδί του. Τρεις μήνες πριν από την άφιξη του 6χρονου σήμερα Λούκας, τον Ιούνιο του 2016, Κασίγιας και Καρμπονέρο παντρεύτηκαν. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γκέιποδοσφαιριστήςΙκερ ΚασίγιαςΣάρα ΚαρμπονέροΛΟΑΤΚΙΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραTwitter