Αθλητισμός|10.10.2022 20:50

Με υπογραφή Κιάρτανσον ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην εξάδα

Newsroom

Μια σημαντική νίκη και μάλιστα με την τρίτη εφετινή ανατροπή του, πανηγύρισε ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του που ανέβηκε στην έκτη θέση της Super League.

Μετά την ανατροπή με τον ΟΦΗ (3-1 από 0-1) και τον Ιωνικό (4-1 από 0-1) «γύρισε» το παιχνίδι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, έχασε ευκαιρίες αλλά το ημίχρονο έληξε στο 0-0. Τελικά οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 63' με κεφαλιά του Παντελάκη αλλά η ομάδα τού Κόουλμαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αρχικά έφτασε στην ισοφάριση στο 75' με τον Κιάρτανσον, ο οποίος υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή στο 86'.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Φριντζόνσον (60’ Μουνίθ), Κουέν (61’ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (74’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια (88’ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12’ Μπάλαν).

ΠΑΣ ΓιάννιναΑτρόμητοςSuperLeague