Αθλητισμός|11.10.2022 19:49

«Ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο από την Παρί Σεν Ζερμέν» σύμφωνα με τη Marca

Newsroom

Μπορεί ο Κιλιάν Μπαπέ να πείστηκε για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο καλοκαίρι με ένα χρυσό συμβόλαιο, όμως τα σύννεφα στη σχέση των δύο πλευρών φαίνεται ότι επανήλθαν. Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca αναφέρει ότι ο Γάλλος σταρ ζήτησε απ' τη διοίκηση της ομάδας να φύγει άμεσα, απ' τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπαπέ εμφανίζεται χολωμένος με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, θεωρώντας ότι αθέτησε πολλές από τις προφορικές δεσμεύσεις, αναφορικά με τα προνόμια και τον έλεγχο που θα είχε στην ομάδα. Μάλιστα εμφανίζεται τόσο ενοχλημένος που φέρεται να ζήτησε άμεσα μεταγραφή.

Η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει πάντοτε στο μυαλό τού Γάλλου σταρ, ο οποίος θέλει μια άμεση μεταγραφή στο Μπερναμπέου. Ωστόσο, στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα χρειαστεί η συμφωνία των δύο συλλόγων για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Και οι σχέσεις των δύο κλαμπ και των ιδιοκτητών τους δεν είναι καλές απ' την εποχή της European Super League αλλά και της προσέγγισης των Μερένχες προς τον Μπαπέ όσο εκείνος δεσμευόταν με συμβόλαιο απ' τους Παριζιάνους.

Στο κάδρο πάντως φαίνεται ότι μπαίνει και η Λίβερπουλ καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων για τον Μπαπέ καθώς είναι και μια ομάδα η προοπτική της οποίας ενδιαφέρει τον Γάλλο σταρ.

Κιλιάν ΜπαπέΠαρί Σεν ΖερμένΛίβερπουλΡεαλ Μαδρίτης