Αθλητισμός|20.02.2019 17:59

Απίστευτο: Η... μάγισσα της μπάλας που αποθέωσε ο Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Τις δεξιότητες της Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε από την Τανζανία θαύμασε με ένα twitte στον λογαριασμό του ο Ντόναλντ Τραμπ και η φήμη της 29χρονης αφρικανής εκτοξεύτηκε μόλις σε λίγες ώρες. «Καταπληκτική», σχολίασε ο Τραμπ κάτω από το βίντεο της Τσαρλς για να δώσει τροφή τόσο στους υποστηρικτές του και κυρίως στους επικριτές του.

Ο μεν βρήκαν την ευκαιρία να επαινέσουν τις ευαισθησίες του προέδρου για κάθε άνθρωπο που έχει δεξιοτεχνίες και παλεύει για το μεροκάματο και οι δε για να τον επικρίνουν για ευκαιριακές και πρόχειρες αντιδράσεις έναντι των αφρικανών υπενθυμίζοντας του τους την αυστηρή πολιτική του έναντι τον αφρικανών αλλά και των λατινοαμερικάνων με αποκορύφωμα την κατασκευή του τείχους στο Μεξικό.

«Μιλάει» στη στρογγυλή θεά

Το βίντεο της Τσαρλς ανέβασε στο twitter, Ακίν Σάουερ, στις 16 Φεβρουαρίου και μέχρι και σήμερα είχε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές. Δείχνει τις δεξιότητες της Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε με τη μπάλα κάνοντας εντυπωσιακά κοντρόλ με τον ώμο, αφήνοντας τη μπάλα στο σβέρκο της και κάνοντας κοντρόλ με το μεγάλο στήθος της και όλα αυτά μπροστά από το πλήθος που την επεφειμεί. Ο Τραμπ ήταν μεταξύ των πρώτων που είδαν το βίντεο και βοήθησε τα μέγιστα για να απογειωθεί η φήμη της Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει 58,4 εκατομμύρια ακολούθους.

Η... μάγισσα της μπάλας

Το κλιπ γυρίστηκε στο Μαλάουι της Ανατολικής Αφρικής όπου η Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε κάνει περιοδεία για να μαζέψει χρήματα για την πολυμελή οικογένεια της. Πάντως το έργο της Τανζανής δεν είναι πάντα εύκολο. Όπως αποκάλυψε την κατηγόρησαν πως οι δεξιότητες δεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά «μαύρης μαγείας» και καθοδήγησης διαφόρων πνευμάτων που την επηρεάζουν. «Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι χρησιμοποιώ μαύρη μαγεία αλλά φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτήν την μπάλα, χρησιμοποιώ το ταλέντο μου που ανέπτυξα για έξι χρόνια πρακτικής, είναι καθαρό ταλέντο και όχι μαύρη μαγεία», είπε η Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε στο Ruptly.

«Θέλω να συναντήσω Μέσι, Ροντάλντο»

Η Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε έχει κάνει περιοδείες στη Νότια Αφρική, τη Γκαμπόν, το Καμερούν, την Αιθιοπία, το Μαλάουι, την Κένυα και τη Μοζαμβίκη και για δύο λεπτά πρόγραμμα χρεώνει στους διοργανωτές ή στους θεατες το ποσό των 4 δολαρίων ή 3,55 Ευρώ.

Όπως αποκάλυψε η Χαχάρτα Τσαρλς Μέγιε είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και λατρεύει τον Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ροναλτίνιο και όπως είναι το μεγάλο της όνειρο είναι να τους συναντήσει.

ποδόσφαιροΝτόναλντ ΤραμπΣπορ