Αθλητισμός|12.10.2022 17:38

Μίτσελ: «Καθοριστικό το ματς με Καραμπάγκ για τον Ολυμπιακό»

Newsroom

Ο Μίτσελ χαρακτήρισε καθοριστικό το ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ισπανός προπονητής των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα τονίζοντας: «Χάσαμε τον έλεγχο οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε». Παράλληλα, ο Μίτσελ αποκάλυψε πως ο Πασχαλάκης θα αγωνιστεί απέναντι στην Καραμπάγκ.

Για την ενδεκάδα, το σχήμα που θα παρατάξει και τι διαφορές θα έχει αυτός ο αγώνας εν συγκρίσει προς το προηγούμενο ματς: «Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την ενδεκάδα . Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή».

Σε ερώτηση για το αν το αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού, είπε: «Το ξέρουμε έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους νεαρούς και για την πρώτη συμμετοχή του Πασχαλάκη. επισήμανε: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο».

Για τα συναισθήματά του μετά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα, ο Ισπανός απάντησε: «Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε».

Europa LeagueΚαραμπάκΜίτσελΟλυμπιακός