Αθλητισμός|14.10.2022 08:52

Αποκάλυψη της Equipe: Ο Μπαπέ εξετάζει την καταγγελία συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Newsroom

Μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή του νέου «χρυσού» συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Μπαπέ φέρεται διατεθειμένος να σπάσει τη συμφωνία με τον γαλλικό σύλλο. Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe έριξε «βόμβα» αποκαλύπτοντας ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ σκέφτεται πλέον σοβαρά την καταγγελία της σύμβασης που υπέγραψε τον Μάιο.

Το τελευταίο διάστημα ξαναφούντωσαν οι φήμες για τις τάσεις φυγής του Μπαπέ από τους Παριζιάνους. Προ ημερών μάλιστα επανήλθε στο προσκήνιο το σενάριο μεταγραφής του είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε στη Λίβερπουλ. Τώρα όμως πλέον το ρεπορτάζ της Equipe καταδεικνύει ουσιαστικά το ρήγμα που υπάρχει στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το σκάνδαλο της δημιουργίας ενός «ψηφιακού στρατού» απαξίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο φέρεται, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, να ενορχήστρωσε η Παρί εις βάρος παικτών της, ο Κιλιάν Μπαπέ και οι σύμβουλοί του εξετάζουν όλες τις επιλογές, όπως επί παραδείγματι η καταγγελία της επέκτασης του συμβολαίου του, που υπέγραψε τον περασμένο Μάιο. Ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος για να λυθεί η συνεργασία του με την Παρί μόλις λίγους μήνες μετά την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μπαπέ θέλει να πατήσει πάνω στο δίκτυο που λέγεται ότι έστησε η Παρί, προκειμένου συστηματικά να απαξιώνει, μέσω ενός «στρατού τρολ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποδοσφαιριστές της που δεν ήταν... αρεστοί στη διοίκηση των Παριζιάνων. Ο ίδιος άλλωστε το προηγούμενο διάστημα έγινε αποδέκτης κακοπροαίρετης κριτικής και στοχοποίησης από τον «ψηφιακό στρατό» της γαλλικής ομάδας όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Μπαπέ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασής του με την Παρί και να διεκδικήσει δικαστικά την ελευθερία του από την γαλλική ομάδα. Ένα ακόμα σίριαλ με τον Γάλλο σταρ και την Παρί, μόλις άρχισε…

L’EquipeτρολΠαρί Σεν ΖερμένLigue 1Κιλιάν Μπαπέ