Δεύτερη στον κόσμο η Άννα Κορακάκη και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
NewsroomΗ σπουδαία Άννα Κορακάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής και εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι.
Η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, αν και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, πήρε ήδη στα χέρια της το εισιτήριο για το Παρίσι. Μάλιστα έγινε η πρώτη αθλήτρια απ' τη χώρα που εξασφαλίζει θέση στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κινέζα Λου, η οποία νίκησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με σκορ 16-10, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Σέρβα Αρούνοβιτς. Αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία της Κορακάκη σε Ολυμπιακούς μετά το Ρίο το 2016, οπότε κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο, αλλά και το Τόκιο το 2021, οπότε είχε δύο έκτες θέσεις στους τελικούς στο 10αρι και το 25αρι πιστόλι.
- Ρεκόρ συμμετοχής 50ετίας στις ισραηλινές εκλογές - Αναφορές για παρεμπόδιση Παλαιστίνιων ψηφοφόρων
- Χωριάτικο: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Γιαννακόπουλου ενώ είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- Τέσσερις οι προφυλακίσεις για το Basketgate - Νέα πρόσωπα καλούνται για κατάθεση
- «Νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη»: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία που παρέλασε στη Θεσσαλονίκη