Αθλητισμός|15.10.2022 20:27

Premier League: Η Γουλβς πήρε το «ντέρμπι» - Ουραγός και χωρίς νίκη επί οχτώ σερί αγώνες η Νότιγχαμ

Newsroom

Μετά από τρεις σερί ήττες η Γουλβς κατάφερε να χαμογελάσει επικρατώντας 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Μολινό για την 11η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του υπηρεσιακού Στιβ Ντέιβις ήταν κυνική και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και ξεκόλλησε απ' την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Αντιθέτως, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έμεινε τελευταία έχοντας μόλις πέντε βαθμούς καθώς αγνοεί τη νίκη επί οχτώ σερί αγωνιστικές. Έχουν περάσει δύο μήνες απ' την πρώτη και μέχρι στιγμής τελευταία νίκη της στην Premiership απέναντι στην Άστον Βίλα με 1-0 στις 14 Αυγούστου. Το χρυσό γκολ για τους Λύκους πέτυχε ο Νέβες με πέναλτι στο 56'. Όμως το τρίποντο ήρθε χάρη στον άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ο οποίος απέκρυσε πέναλτι του Τζόνσον στο 79ο λεπτό!

Παράλληλα, η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ έμειναν στο 2-2 στο Κρέιβεν Κότατζ σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, αλλά χωρίς νικητή. Οι φιλοξενουμενοι διατήρησαν το αήττητο σερί των πέντε αγώνων (2 νίκες, 3 ισοπαλίες). Δύο φορές προηγήθηκε η Μπόρνμουθ με τους Σολάνκε και Λέρμα, ισάριθμες "απάντησαν" οι Λονδρέζοι με τους Ντιόπ και Μίτροβιτς, όμως καμία απ' τις δύο ομάδες δεν βρήκε τρίτο γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Στο άλλο ματς της ημέρας που άνοιξε η αυλαία, η Λέστερ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Κρίσταλ Πάλας και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας.

Νότιγχαμ ΦόρεστPremier LeagueΓουλβς