Αθλητισμός|16.10.2022 21:30

Όγδοη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό που έφυγε λαβωμένος απ' τη Λαμία - Σοκαριστικός τραυματισμός για Τρουιγιέ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα απ' τη Λαμία αλλά η χαρά των Πρασίνων μετριάστηκε λόγω των πολλών τραυματισμών που προέκυψαν στη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Τριφύλλι πέτυχε το 8 στα 8, διατηρήθηκε στο +6 απ' τη δεύτερη ΑΕΚ αλλά φαίνεται ότι χάνει τον Τρουιγιέ για καιρό καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ είδε και τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Τσέριν να αποχωρούν λαβωμένοι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να κυνηγήσει το γκολ και αφού δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος στο 23'. Ο Ιωαννίδης άλλαξε μπάλα με τον Μπερνάρ, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για τον Παλάσιος που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, οι Πράσινοι βρήκαν το δεύτερο γκολ που έψαχναν με τον Σάντσες. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ απ' τα δεξιά και ο Αργεντινός με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 0-2.

Ωστόσο η κακοτυχία των Πρασίνων συνεχίστηκε καθώς έχασαν τον Παλάσιος με πρόβλημα στο πόδι, όπου ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα, αλλά και τον Τρουιγιέ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με το Τριφύλλι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι σε έναν σοκαριστικό τραυματισμό. Μάλιστα, οι Πράσινοι συνέχισαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποχώρησης του Γάλλου, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη Λαμία λίγο αργότερα έπειτα από σύγκρουση του Σάντσες με τον Σλίβκα.

Λαμία: Σαράνοβ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Τζανδάρης (67’ Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ασκόβσκι (46’ Νούνιες), Ντε Βινσέντι (82’ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (78’ Γιακουμάκης), Μανούσος (78’ Ρόμανιτς).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Τσέριν (52’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (78’ Γκάνεα), Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς), Παλάσιος (78’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71’ Τρουιγιέ).

Λαμία ΠΑΕSuperLeagueΠαναθηναϊκός