Αθλητισμός|18.10.2022 21:10

Κύπελλο Ελλάδας: Με τρομερό Κούτσια, μπαλάρα και 4άρα ο Βόλος πέρασε στους 16

Newsroom

Ο Βόλος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και στο Κύπελλο Ελλάδας. Η θεσσαλική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον Ιωνικό τον οποίο διέλυσε με 4-0 στο Πανθεσσαλικό. Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος είναι δανεικός απ' τον ΠΑΟΚ, πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την πρόκριση στους 16.

Ο Βόλος ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κι αφού απέφυγε το γκολ στο 10' χάρη στη διπλή επέμβαση του Κότνικ στις προσπάθειες του Ιωαννίδη, πάτησε γκάζι και τελείωσε την πρόκριση. Στο 19' ο Κούτσιας με εξαιρετική κεφαλιά πέτυχε το 1-0, ενώ στο 43' βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή για να εκτελέσει για το 2-0 μετά από θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Πάολο Φερνάντες. Στο μεσοδιάστημα ο Ντέλετιτς είχε μια μεγάλη ευκαιρία κι ένα δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η θεσσαλική ομάδα συνέχισε στο ίδιο εντυπωσιακό τέμπο και διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη νίκη της. Στο 62' ο 18χρονος Μεταξάς πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε επαγγελματικό επίπεδο και δάκρυσε από συγκίνηση, ενώ στο 79' ο Οζέγκοβιτς ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για το 4-0 με ένα εντυπωσιακό εναέριο βολέ.

Βόλος: Κότνικ, Άλχο (61' Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77' Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46' Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46' B. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61' Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ιωνικός: Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46' Αντούνες), Μίλο, Τσίμπσαχ (46' Φαντιγκά), Μασάς (59' Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46' Λοβέρα), Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης.

Γιώργος ΚούτσιαςΙωνικός ΝικαίαςΚύπελλο ΕλλάδαςΒόλος ΝΠΣ