Αθλητισμός|19.10.2022 23:59

Ασταμάτητη και αήττητη η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε κι απ' την έδρα της Έλτσε

Newsroom

Έχοντας πάρει φόρα απ' τη νίκη στο clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την αήττητη πορεία της στη La Liga. Οι Μερένχες επικράτησαν 3-0 της Έλτσε εκτός έδρας, έφτασαν τις εννέα νίκες σε δέκα αγωνιστικές και διεύρυναν τη διαφορά τους στο +6 απ' τους Καταλανούς που αγωνίζονται το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 22.00) εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ στο 11', ο Μπενζεμά έγραψε το 0-2 στο 75' και ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 89', ενώ ακυρώθηκαν και τρία γκολ (δύο του Μπενζεμά κι ένα του Αλάμπα) ως οφσάιντ!  

Εντυπωσιακή Βαγιαδολίδ

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, εντυπωσιακή ήταν η Βαγιαδολίδ που διέλυσε με 4-1 την Θέλτα, ενώ η Μπέτις έχασε την ευκαιρία ν΄ ανέβει στη δεύτερη θέση (έστω και προσωρινά) με το 0-0 που απέσπασε στο «σπίτι» της Κάντιθ.

Μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία η Βαγιαδολίδ επέστρεψε με άκρως εμφατικό τρόπο στα «τρίποντα», συντρίβοντας στο «Χοσέ Θορίγια» την Θέλτα (4-1), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και πέναλτι στο 89΄, καθώς ο Μάσιπ απέκρουσε το σουτ του Άσπας. Για την Θέλτα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα. Αήττητη σε πέμπτο ματς έμεινε η Κάντιθ, παίρνοντας τον τέταρτο διαδοχικό βαθμό, αυτή την φορά απέναντι στην Μπέτις, η οποία έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στους 22 βαθμούς την Μπαρτσελόνα. Η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Μαγιόρκα κι έπιασε την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία έχοντας όμως ματς περισσότερο.

La LigaΕλτσεΡεαλ Μαδρίτης