Αθλητισμός|21.10.2022 00:19

Mea culpa από Κριστιάνο Ρονάλντο που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που άναψε στη Γιουνάιτεντ

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια σπάνια κίνηση αυτοκριτικής παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με την αντίδρασή του στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ (αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στις καθυστερήσεις και αποχώρησε απ' το γήπεδο) που είχε ως συνέπεια την τιμωρία του με τον αποκλεισμό απ' την αποστολή για το επόμενο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ που ανέφερε ότι ο CR7 δεν θα παίξει στο ματς με τους Λονδρέζους, και βλέποντας παράλληλα ότι η κοινή γνώμη δεν ήταν με το μέρος του στη συγκεκριμένη περίπτωση, έσπευσε να απολογηθεί με το δικό του στυλ. Θέλησε ρίξει γέφυρες προς τη Γιουνάιτεντ και τον προπονητή Ερικ Τεν Χαγκ σβήνοντας τη φωτιά που ο ίδιος άναψε με την αντίδρασή του, η οποία είχε ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο.

Έγραψε στη δημοσίευσή του στα social media: «Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν έχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζω ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων».

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει. Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

 

Premier LeagueΚριστιάνο ΡονάλντοΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ