Αθλητισμός|20.10.2022 20:10

Η Γιουνάιτεντ τιμώρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για πειθαρχικό παράπτωμα! Χάνει το ντέρμπι με Τσέλσι - Οριστική ρήξη με Τεν Χαγκ

Newsroom

Η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχώρησε απ' το γήπεδο προτού ολοκληρωθεί το ντέρμπι με την Τότεναμ και ο Ολλανδός τεχνικός έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του συλλόγου, δεν άφησαν ατιμώρητη τη συμπεριφορά του.

Μια ημέρα μετά την επικράτηση με 2-0 επί των Σπιρουνιών, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο CR7 δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το νέο ντέρμπι που έπεται με την Τσέλσι το Σάββατο (22/7). «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι μέρος της ομάδας της Γιουνάιτεντ που θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι το ερχόμενο Σάββατο. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως προσηλωμένη στην προετοιμασία γι' αυτό το παιχνίδι» ανέφερε η ανακοίνωση των Κόκκινων Διαβόλων.

Πάντως, η Daily Mail έδωσε μια επιπλέον διάσταση στην υπόθεση καθώς αναφέρει ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Τεν Χαγκ ζήτησε απ' τον Κριστιάνο να περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε, θεωρώντας προφανώς υποτιμητικό το να χρησιμοποιηθεί στις καθυστερήσεις κι ενώ είχε κριθεί το ματς. Μάλιστα, αμέσως μετά έφυγε απ' τον πάγκο της ομάδας και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Ολλανδός κόουτς δήλωσε: «Θα ασχοληθώ αύριο με το ζήτημα. Τώρα πανηγυρίζουμε». Και πράγματι, ανέλαβε δράση τιμωρώντας τον Κριστιάνο. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη στη σχέση του Πορτογάλου με τον Τεν Χαγκ.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΕρικ τεν ΧαγκPremier LeagueΚριστιάνο Ρονάλντο