Αθλητισμός|23.10.2022 00:00

Με... φόρα απ' το clasico η Ρεάλ Μαδρίτης καθάρισε και τη Σεβίλλη και παρέμεινε αήττητη

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε για 79 λεπτά απέναντι στη Σεβίλλη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά και πάλι βρήκε τον τρόπο για να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή της La Liga με διαφορά έξι βαθμών απ' την Μπαρτσελόνα που έχει ένα ματς λιγότερο. Οι Μερένχες, που ήρθαν με... φόρα απ' τη νίκη στο clasico επί της Μπαρτσελόνα αλλά και μεσοβδόμαδα απέναντι στην Έλτσε, παραμένουν η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα έπειτα από έντεκα αγωνιστικές.

Οι Μαδριλένοι διεύρυναν το αήττητο σερί απέναντι στους Ανδαλουσιάνους σε οχτώ επίσημα παιχνίδια και συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες και πέντε στην τελευταία εξάδα αγώνων σε πρωτάθλημα και Champions League. Ο αειθαλής Μόντριτς άνοιξε το σκορ στο 5' αλλά ο Λαμέλα ισοφάρισε στο 54' για τη Σεβίλλη. Ωστόσο, ο Λούκας Βάσκεθ στο 79' και ο Βαλβέρδε με κεραυνό στο 81' διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Η Σεβίλλη πριν από το ματς ήταν αήττητη από τότε που την ανέλαβε ο Χόρχε Σαμπάολι (μία νίκη και τρεις ισοπαλίες), ωστόσο, αυτή τη φορά δεν απέφυγε την ήττα.

La LigaΣεβίλληΡεαλ Μαδρίτης