ΑΕΚ: Βαρύ το κατηγορητήριο στην UEFA, την Παρασκευή (22/2) η απόφαση
Σταύρος ΚαζαντζόγλουΜε την παράσταση των Μηνά Λυσάνδρου και Αγγελικής Αρκάδη, ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το ματς με τον Αγιαξ, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους «κιτρινόμαυρους».
Ουσιαστικά, η ΑΕΚ προσπαθεί να γλυτώσει τα χειρότερα. Η UEFA είναι αμείλικτη σε ζητήματα επεισοδίων και η εικόνα με την μολότοφ και τους οπαδούς να βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Η ΑΕΚ προσπαθεί να πετύχει ανασταλτικό χαρακτήρα στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα πράγματα είναι οριακά και στην ΑΕΚ κάθονται σε…αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βγει η απόφαση, πιθανότατα αύριο (22/2).
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα