ΑΕΚ: Βαρύ το κατηγορητήριο στην UEFA, την Παρασκευή (22/2) η απόφαση
Σταύρος ΚαζαντζόγλουΜε την παράσταση των Μηνά Λυσάνδρου και Αγγελικής Αρκάδη, ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το ματς με τον Αγιαξ, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους «κιτρινόμαυρους».
Ουσιαστικά, η ΑΕΚ προσπαθεί να γλυτώσει τα χειρότερα. Η UEFA είναι αμείλικτη σε ζητήματα επεισοδίων και η εικόνα με την μολότοφ και τους οπαδούς να βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Η ΑΕΚ προσπαθεί να πετύχει ανασταλτικό χαρακτήρα στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα πράγματα είναι οριακά και στην ΑΕΚ κάθονται σε…αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βγει η απόφαση, πιθανότατα αύριο (22/2).
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε