Αθλητισμός|25.10.2022 19:12

Η στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έληξε η τιμωρία του, επέστρεψε στις προπονήσεις

Newsroom

Τη μέρα που ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπολογίζεται για το παιχίδι που ακολουθεί με τη Σέριφ Τίρασπολ για το Europa League την Πέμπτη (27/10), ήρθε στη δημοσιότητα video που δείχνει ξεκάθαρα την άρνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ να αγωνιστεί στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την Τότεναμ στις 22 Οκτωβρίου κι ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί υπέρ της Γιουνάιτεντ (2-0).

Περίπου στο 85' ο Τεν Χαγκ πλησιάζει τον Κριστιάνο και του λέει να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Ο Κριστιάνο αρχικά κουνάει το δάχτυλο δείχνοντας την άρνησή του, ενώ αμέσως μετά γνέφει αρνητικά και με το κεφάλι του. Ο Τεν Χαγκ αποχωρεί, επιλέγει άλλες αλλαγές και λίγο αργότερα ο Ρονάλντο σηκώνεται απ' τη θέση του και παρακολουθεί όρθιος την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δίνει το χέρι σε Σάντσο και Κασεμίρο στο 87' κατά την αλλαγή τους και λίγο μετά αποχωρεί για τα αποδυτήρια προτού ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τεν Χαγκ είπε ότι «σήμερα γιορτάζουμε, αύριο θα ασχοληθώ με το θέμα» και πράγματι την επόμενη μέρα ο Κριστιάνο έμεινε εκτός ομάδας κάνοντας προπόνηση με τους Νέους! Η τιμωρία του κράτησε πέντε μέρες προτού επιστρέψει στις προπονήσεις απουσιάζοντας ουσιαστικά απ' το ντέρμπι που ακολούθησε με την Τσέλσι.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΚριστιάνο ΡονάλντοΕρικ τεν Χαγκ