Αθλητισμός|21.02.2019 17:43

Ανατριχιαστικό: Ιπτάμενος δίσκος φονιάς «ξυρίζει» τηλεσχολιαστή (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Η σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου του NBC Sports Πιέρ Μακ Γκουάιρ κινδύνευσε την ώρα που έκανε τον σχολιασμό του στο μεγάλο ντέρμπι του χόκεϊ μεταξύ της ομάδας του Columbus Blue Jackets και της ομάδας του Tampa Bay Lightning.

Μετά από δυνατό χτύπημα και κόντρα που έγινε, ο βαρύς δίσκος σχεδόν παραμορφώθηκε και ανέπτυξε τεράστια ταχύτητα που ακόμα και τα ανθρώπινα μάτια δε μπόρεσαν να παρακολουθήσουν.

Του έκανε... αέρα στο κούτελο

Ο δίσκος πέρασε χιλιοστά μπροστά από το κούτελο του Μακ Γκουάιρ που συνήθως βρίσκεται στη μέση και πίσω από τους δύο πάγκους των ομάδων. Μάλιστα όπως φαίνεται του έκανε... αέρα στο πρόσωπο και χτύπησε με δύναμη στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάμερας που συνέλαβε την πορεία της αλλά και τη δύναμη του δίσκου.

Ειδικοί εκτιμούν πως ο δίσκος είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 150 χιλιόμετρα την ώρα και σε συνδυασμό με το βάρος του θα έκανε τεράστια ζημιά στον παρουσιαστή εάν τον έβρισκε.

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι»

«Είναι όλα μέρος του τι συμβαίνει εδώ», είπε αμήχανα ο παρουσιαστής στη μετάδοση αλλά την επόμενη ημέρα διευθυντικό στέλεχος του NBC σχολίασε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε εάν ο δίσκος χτυπούσε τον Πιέρ. Θέλω μόνο να σκέφτομαι τι θα κάνουμε για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στον σταθμό μας αλλά και οι θεατές».

T

Σπορχόκεϊ