Αθλητισμός|26.10.2022 21:15

Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ: «Είμαστε βελτιωμένοι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Newsroom

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός στο παιχνίδι της Πέμπτης (27/10, 22.00) με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League, δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τη θέση στην οποία θα αγωνιστεί ο Εμβιλά, καθώς είναι πιθανό να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας λόγω των πολλών προβλημάτων στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά ο Μίτσελ είπε στη συνέντευξη Τύπου για τον επερχόμενο αγώνα: «Γνωρίζουμε την ποιότητα της Φράιμπουργκ και τις δικές μας ανάγκες. Θα κάνουν αυτό που ξέρουν κι εμείς έχουμε ποντάρει πολλά στο πώς θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θα χειριστούμε το ματς και έχουμε τις ελπίδες μας».

-Για το τι έχει βελτιωθεί: «Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά έχουν βελτιωθεί. Θα παίξουμε κόντρα σε μία δυναμική ομάδα και όσον αφορά στα αποτελέσματά της και όσο την πορεία της. Να βελτιώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα».

-Για τον Εμβιλά και τα προβλήματα στην άμυνα: «Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα. Ο Μπα έχει κάνει δύο προπονήσεις. Ο Εμβιλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πού θα παίξει. Δεν επηρεάζονται τα πλάνα μας».

-Για τα στοιχεία του αγώνα: «Είμαι ένας προπονητής που παίζει πάντα για τη νίκη, με ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχουν και οι στατιστικές που πολλές φορές δεν επιβεβαιώνονται. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε βελτιωμένοι, η ομάδα είναι βελτιωμένη με αυτοπεποίθηση και καλύτερη επικοινωνία. Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Europa LeagueΦράιμπουργκΟλυμπιακός