Premier League: Κορυφή η Σίτι που πέρασε απ' την έδρα της Λέστερ με τρομερή εκτέλεση φάουλ Ντε Μπρόινε
NewsroomΜια τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν αρκετή για να χαρίσει στη Μάντσεστερ Σίτι μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της Λέστερ για τη 12η αγωνιστική της Premier League. Οι Πολίτες επικράτησαν 1-0 στο Κινγκ Πάουερ και πάτησαν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στην κορυφή της της βαθμολογίας με την Άρσεναλ πάντως να έχει ένα ματς λιγότερο καθώς αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (30/10, 16.00) εντός έδρας με την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Η Σίτι, δίχως τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ στη διάθεσή της, δυσκολεύτηκε στο α' ημίχρονο (0-0) αλλά χάρη σε μια αριστοτεχνική εκτέλεση του Βέλγου σταρ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (49'), έλυσε τον γρίφο κι έφυγε με το τρίποντο απ' το Λέστερ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο