Αθλητισμός|29.10.2022 19:15

Super League: Δίχως νικητή η «μάχη της Νίκαιας» μεταξύ Ιωνικού και Παναιτωλικού

Newsroom

Η «μάχη της Νίκαιας» είχε γκολ, φάσεις και πάθος αλλά δεν είχε νικητή καθώς ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 για τη 10η αγωνιστική της Super League. Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν στο σκορ, οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν έχοντας στη συνέχεια περισσότερες ευκαιρίες για την ανατροπή αλλά στο φινάλε οι δυο ομάδες έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας, που κράτησε τον Ιωνικό χαμηλά στη βαθμολογία καθώς ακόμα αγνοεί τη νίκη. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός παρέμεινε σε θέση διεδικήσης ενός εισιτηρίου για τα πλέι οφ.

Ο Ιωνικός άρχισε ιδανικά το ματς ανοίγοντας νωρίς το σκορ. Στο 6' μετά από κάθετη πάσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Μάντζης πλάσαρε εύστοχα τον Στεργιάκη για το 1-0.

Με τη συμπλήρωση του ημίωρου (30') όμως, ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση. Το χέρι του Μύγα εντός περιοχής είχε ως αποτέλεσμα το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καρέλης φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1).

Στο 59' ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή αλλά το δυνατό μακρινό σουτ του Ντουάρτε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Στο 62' ο Χουτεσιώτης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Καρέλη, στο 64' ο Μόρσεϊ σούταρε λίγο άουτ. Στο 79' ήταν η σειρά του Ιωνικού να απειλήσει με τον Σεμπά, ενώ στο 92' ο Σενγκέλια έχασε την τελευταία ευκαιρία στο ματς για τη μεγάλη ανατροπή.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα (46' Κάνιας), Τσιγκρίνσκι, Μύγας (86' Αντούνες), Σάκιτς, Ρομαό, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν (55' Μεντόσα), Ελευθερίαδης (55' Σεμπά), Μάντζης (86' Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον (76' Φλόρες), Κολοβός (83' Νταγκό), Μόρσεϊ (89' Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (89' Ζοάο Πέδρο).

SuperLeagueΙωνικός ΝικαίαςΠαναιτωλικός