Αθλητισμός|30.10.2022 22:30

Όρθιος ο ΟΦΗ στο Κλ. Βικελίδης στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας - Νέα βαθμολογική απώλεια για Άρη

Newsroom

Στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ, η ομάδα της Κρήτης πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στην έδρα του ανώτερου -μετά την ισοφάριση- Άρη, ο οποίος πέταξε κλασικές ευκαιρίες και βαθμούς.

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στους «ασπρόμαυρους» όταν στο 14' ο Λάρσον σέντραρε από τα δεξιά και ο Γκερέρο έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Κουέστα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση με το δεξί χέρι. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και απάντησαν στις ευκαιρίες στο 20' με τον Οντουμπάτζο να πασάρει στον Γκαρσία που εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μανδά.

Στο 25' ο Γκαρθία έδωσε με τακουνάκι στον Γκρέι που σούταρε εκτός εστίας ενώ στο 36' ο Άγγλος στράικερ συνδυάστηκε με τον Γκαρσία που βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ο Γκρέι ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Αντίστοιχα οι «Ομιλίτες» γίνονταν επικίνδυνοι μόνο από αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν φάση. Mετά το δοκάρι του Γκαρσία, οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν το γκολ στο 44' καθώς ο Οντουμπάτζο έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Γκρέι που πλάσαρε τον Μανδά με τη μπάλα να περνά ξυστά από το αριστερό δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον απόλυτο αιφνιδιασμό από το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας καθώς στο 49' και μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Λάρσον υποδέχθηκε τη μπάλα στα δεξιά και σέντραρε προς τον Γκερέρο με τον τελευταίο να στρώνει στον Τοράλ που πλάσαρε εξαιρετικά τον Κουέστα στη δεξιά του γωνία για το 0-1.

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 56' όταν ο Μαντσίνι σέντραρε από τα αριστερά και ο Γκρέι έπιασε εντυπωσιακό γυριστό καρφώνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του ακινητοποιημένου Μανδά για το 1-1. Μετά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό του ΟΦΗ έχοντας δύο καλές φάσεις με Οντουμπάτζο (55') και Γκρέι (71') που αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (Mαζικού 77'), Ετέμπο, Νταμπό (Ντιόπ 85'), Γκαρσία (Kαμάτσο 64'), Μαντσίνι (Ιτούρμπε 85'), Γκαρθία, Γκρέι.

OΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (Θοράρινσον 90+2'), Περέα, Μεγιάδο (Ντουρμισάϊ 78'), Τοράλ (Θεοδοσουλάκης 77'), Τζου, Ντιουσέ (Στάικος 64'), Γκερέρο.

SuperLeagueΑρηςΟΦΗ