Αθλητισμός|31.10.2022 21:00

Super League: Οι αλλαγές του Στάικου έφεραν την ανατροπή και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom

Ένα πολύτιμο τρίποντο κατέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης με ανατροπή στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι αλλαγές του Θανάση Στάικου βοήθησαν τη γιαννιώτικη ομάδα να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού καθώς αν και οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 47’ με γκολ του Κρεσπί, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το αήττητο σερί που είχαν τα τελευταία χρόνια στους «Ζωσιμάδες» (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) και ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2014.

Ο Μπάλαν (63'), λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και ο Φοφανά (76'), ο οποίος επίσης χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, σημείωσαν τα γκολ της μεγάλης ανατροπής για τον ΠΑΣ, που επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (1 ισοπαλία, 4 ήττες). Αντιθέτως, χωρίς νίκη έμεινε για τέταρτο σερί ματς ο Αστέρας (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος (55’ Λώλης), Μπιλμπάο, Μέντες, Ροσέρο (88’ Λιάσος), Παμλίδης (61’ Φοφανά), Εραμούσπε, Τζίμας (61’ Μπάλαν).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκαρντάβσκι (64’ Ντομίνγκεθ), Στάνκο, Μουνάφο, Σίτο, Κρεσπί, Λέο Τιλίκα (35’ λ.τρ. Ριέρα), Μπαρτόλο (46’ Μπενίτο).

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Γιάννινα