Αθλητισμός|04.11.2022 19:45

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 8 μήνες!

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ Β άρχισε τις υποχρεώσεις του με ισοπαλία (1-1) στο πρωτάθλημα της Super League 2 που έκανε εκκίνηση την Παρασκευή (4/11) όμως η σημαντικότερη είδηση για τον Δικέφαλο σχετίζεται με την επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στην αγωνιστική δράση.

Ο άτυχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στις 13 Μαρτίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε την επανεμφάνισή του στα γήπεδα στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β με τη Βέροια. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον έριξε στη μάχη και ο Μιχαηλίδης άφησε οριστικά πίσω του τις δύσκολες ημέρες. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του έδωσαν αμέσως και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Χατζηστραβού στο 54'. Όμως η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση με γκολ-πέναλτι του Μπουόλι στη τελευταία φάση του αγώνα η Βέροια.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80'), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58'), Μπούζας (Ισαακίδης 81'), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73'), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46'), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63'), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (Σπυράκης 73'), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79'), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63').

ΠΑΟΚSuperleague2