Αθλητισμός|05.11.2022 17:53

Super League: Χορταστική ισοπαλία μεταξύ Λαμίας και Βόλου

Newsroom

Σε ένα τρομερό ματς που έγινε στο Αθ. Διάκος για την 11η αγωνιστική της Super League, η Λαμία και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2). Η αναμέτρηση τα είχε όλα: τέσσερα γκολ, φάσεις, γρήγορο ρυθμό, τρομερές αποκρούσεις και σασπένς μέχρι τέλους. Μόνο νικητή δεν είχε...

Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο 10' όταν ο Ντε Βινσέντι έκλεψε από τον Νοκέρ και σούταρε έξω από την περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 1-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βόλος ισοφάρισε στο 38' με τον Πάολο Φερνάντες ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ για το 1-1. Άμεσα όμως στο 39', η Λαμία πήρε και πάλι προβάδισμα καθώς ο Τσιλούλης συνδυάστηκε με τον Σιμόν στα δεξιά και ο τελευταίος γύρισε στη μικρή περιοχή με τον Νούνιες να εκτελεί από κοντά για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2) στο 56' με δυνατό σουτ του Μπαριέντος που βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και ξέφρενο ρυθμό αλλά οι τερματοφύλακες κράτησαν τις δυο ομάδες στην ισοπαλία. 

Η Λαμία έφτασε τους 9 βαθμούς με έξι ισοπαλίες και μια νίκη σε 11 αγωνιστικές, ενώ ο Βόλος έμεινε μόνος τρίτος καθώς ξεπέρασε τον Ολυμπιακό κατά ένα πόντο έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (77' Μπεχαράνο), Τσιλούλης (68' Γιακουμάκης), Μανούσος (77' Μποάκι).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές (46' Λούνα), Σιέλης, Εσκοβάλ, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες (86' Πίρινεν), Ντέλετιτς (68' Κούτσιας), Νοκέρτ (46' Μεσκίδα), Οζέγκοβιτς (86' Ματίγια).

Βόλος ΝΠΣΛαμία ΠΑΕSuperLeague