Αθλητισμός|05.11.2022 20:30

Super League: Ο Ιωνικός «δάγκωσε» τον ΟΦΗ με διπλό χτύπημα του Βασίλη Μάντζη - Πρώτη νίκη για τους Νικαιώτες

Newsroom

Η νίκη άργησε έντεκα αγωνιστικές για τον Ιωνικό στη Super League αλλά έκανε θόρυβο. Η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε μια σπουδαία επικράτηση επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς ξέφυγε απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας πιάνοντας παράλληλα την κρητική ομάδα στους επτά βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νικαιώτες ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βασίλης Μάντζης. Ο 31χρονος στράικερ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα της Super League.

Το σκορ άνοιξε στο 56' όταν ο Λοβέρα έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά και ο Μάντζης με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Μπαλογιάννη σκοράροντας. Όσο κι αν προσπάθησε ο ΟΦΗ, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που χτύπησε ξανά στο 84'.

Ο Μάντζης έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε προς τον Ρομάο, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Η μπάλα όμως επέστρεψε στον Μάντζη, ο οποίος με πείσμα και διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το 0-2 που έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του ΟΦΗ προς τους παίκτες της ομάδας τους. 

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (63' Θοράρινσον), Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο (74' Ντίκο), Περέα, Τοράλ, Ντιουσέ (63' Ντουρμισάι), Ντζου (46' Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά (77' Μασάς), Λοβέρα (66' Κάνιας), Σεμπά (87' Αντούνες), Ελευθεριάδης, Μάντζης (87' Ιωαννίδης).

ΟΦΗSuperLeagueΙωνικός Νικαίας