Η Ιντερπολ ψάχνει στοιχηματισμό 400.000 σε ελληνικό ποδοσφαιρικό αγώνα!
NewsroomΜια υπόθεση που έχει άρωμα σκανδάλου ψάχνει η Ιντερπόλ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αιγινιακό (3-2) που διεξήχθη την Κυριακή (17/2) έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς στην επαρχία του Ρίμινι παίχτηκαν 400.000 ευρώ στην ανατροπή με ακριβές σκορ (από 0-2 σε 3-2).
Η απόδοση του συγκεκριμένου στοιχήματος έδινε 27, που σημαίνει ότι οι αυτοί που πόνταραν κέρδισαν περισσότερα από 10,5 εκατομμύρια ευρώ! Τα πρακτορεία στοιχηματισμού από το Ρίμινι μέχρι το Ριτσιόνε αρνήθηκαν να πληρώσουν τα κέρδη, θεωρώντας απολύτως ύποπτο το ελληνικό ματς.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τους παίκτες που πόνταραν στη διαβόητη ανατροπή και πλέον την υπόθεση φαίνεται να χειρίζεται η Ιντερπόλ προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από τον συγκεκριμένο στοιχηματισμό.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)